2009’s 10 største nyheder: #9, Mike Sexton valgt ind i Poker Hall of Fame

Mike Sexton - Poker Hall of Fame

Mike Sexton´s indvalg som det 38. medlem af Poker Hall of Fame kommer ikke som nogen overraskelse for mange inden for industrien da han anses for at være en top ambassadør for pokerspillet. Og det faktum at han var den eneste spiller valgt sidste år er bevis for hvor meget indflydelse han har haft på spillet.

Sexton’s poker resume ved bordene taler lige så højt som hans stemme på World Poker Tour. Efter at have spillet mange år af high stakes cash games mod hård konkurrence (et af kravene for adgang til HOF), har Sexton også formået at vinde store turneringer, hvor han har indtjent over $3.8 million i turneringsgevinster over hele hans karriere.

Han ejer også et World Series of Poker armbånd for hans sejr i 1989 $1,500 Seven Card Stud Split turneringen og han har 45 WSOP cashes. I 2006 viste Sexton endnu engang at han hører til i spillets elite med hans sejr i eventen WSOP Tournament of Champions.

Selvom at hans tapperhed er en åbenlys grund for hans valg, så er Sexton’s aktioner udenfor bordet også god grund til at Hall of Fame vælgerne havde ammunition nok til at sende ham af sted. Han har hjulpet til med at introducere verdenen til pokerspillet som kommentator på WPT og så er han repræsentant for Party Poker, Sexton har også hjulpet til med at gøre spillet legalt gennem hans politiske lobbyarbejde og så har han en filantropisk natur der har fået ham til at donere halvdelen af hans $1 million dollars gevinst i TOC til fem velgørende organisationer.

Altid hurtig med et smil, kan ingen argumentere at Sexton ikke har hjulpet pokerspillet fra baglokalet frem til scenekanten.

Meget passende dukkede mange af spillets levende legender op til Sexton’s introduktion, som fandt sted i middagspausen til 2009 WSOP Main Event finalbord. Sparket i gang af Doyle Brunson, Sexton’s ceremoni så spillere som Howard Lederer, Phil Hellmuth og Mike’s bror Tom give komplimenter om Sexton både som mand og som pokerspiller.

Sexton modtog et, meget på sin plads, 30 sekunders stående bifald fra spillerne til stede. Efter at have slået spillere som Phil Ivey, Daniel Negreanu, Erik Seidel, Dan Harrington og Barry Greenstein for årets hæder var det velfortjent.

Følg os på Twitter for nyheder her og nu og husk også at blive vores fan på Facebook

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories