Næste $6k cash freeroll fra Winner Poker

Winner Poker - $6000 freeroll

Så er det tid til den næste freeroll fra vores samarbejdspartner Winner Poker. Denne gang er det en $6000 Winner Poker freeroll som gælder, hvis kvalifikation udløber i morgen, søndag den 10. januar. Du har frem til midnat i morgen til at spille hjem de sølle to Winner Poker point som kræves for at spille denne freeroll, så hvad venter du på.

Selve turneringen spilles næste uge, tirsdag den 12. januar kl. 20:35 lokal tid.

Lyst til at spille? Alt hvad du behøver, er at åbne en Winner Poker konto via PokerNews, lave et minimumsindskud og spille hjem de 10 point som kræves og som skal bruges som buy-in i turneringen.

Når du har opfyldt alle ovenstående krav skal du starte Winner Poker softwaren, logge ind og gå derefter til ”Planlagt” under ”Turneringer” , i Winner Pokers lobby. Der finder du Freeroll’en med navnet ”PokerNews $6k freeroll”.

Din del af $6000 i kontanter venter!
Din del af $6000 i kontanter venter!

For yderligere detaljer omkring denne og øvrige freerolls som eksklusivt tilbydes PokerNews spillere hos Winner Poker, klik ind på vores freeroll side hvor alle PokerNews Winner Poker freerolls er listet.

Husk på at en Winner Poker konto åbnet via PokerNews giver dig ikke bare adgang til de aktive kampagner vi arrangerer med Winner Poker. Det giver dig også adgang til ALLE fremtidige kampagner, hvor det eneste du behøver er at opfylde kravene for de respektive kampagner for at deltage. Desuden får du som PokerNews spiller adgang til en Winner Poker bonus100 % op til $500 ved første indskud. Åbn en konto i dag og bliv ”a Winner in Poker” allerede nu!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories