Aussie Millions – Dan Shak vinder $100 000 Challenge

Dan Shak $100 000 Challenge Aussie Millions

Bare 24 spillere valgte at lægge de $100 000 ud som denne Aussie Millions $100 000 Challenge kostede at spille og med tanke på buy-in’et var der ingen mangel på store profiler blandt disse 24 navne. Vi fandt spillere her som Gus Hansen, Erik Seidel, Tom "durrrr" Dwan med flere. Nu lykkedes det dog ingen af disse at komme til finalen, der så vi i stedet blandt andre Tony G og årets WSOP-finalist og ”November nine” spilleren Phil Ivey.

Denne turnering havde fem betalte pladser og dem som lykkedes sig at vinde penge i denne event blev Tony G på en femteplads (AUD$100 000), Tony Bloom på en fjerdeplads (AUD$200 000), Billy Jordanou på tredjepladsen (AUD$300 000). Tilbage for at slås om de to sidste betalte pladser var Phil Ivey og Dan Shak, som indledte finalespillet med den næststørste stak.

Præcis som i årets World Series of Poker finalen faldt kortene IKKE Phil Ivey’s vej. I den afgørende hånd fik spillerne Dan Shak og Phil Ivey smidt alle deres chips ind preflop og også denne gang, præcis som mod Darvin Moon, var Ivey i en dominerende position, siddende med {A-Diamonds}{10-Diamonds} mod Dan shak’s {A-Clubs}{7-Clubs}. Nu lykkedes det dog Shak et få en tre-outer på floppet, efter at {Q-Spades}{7-Hearts}{5-Spades} kom. Nu var det i stedet Ivey’s tur til at jage en tre-outer, noget som han aldrig lykkedes at ramme da {4-Diamonds} kom på turn og {4-Clubs} fulgte på riveren. Ivey måtte dermed nøjes med andenpladsen og AUD $600 000 og Dan Shak tog førstepræmien på AUD$1.2 million.

Efter den afgørende hånd og præmieoverrækkelsen var gået i gang, var Shak hurtigt fremme og gribe mikrofonen. Med den i hånden gjorde han alle tilstedeværende klar over hvad han synes om Ivey, gennem en mængde komplementer. Han afsluttede med kommentaren:
– Jag fik bare de bedre kort da det var nødvendigt. Han er uden tvivl den bedste pokerspiller i verden.

Dette var Shak’s største sejr i hans karriere. Et stort tillykke fra os på PokerNews. Som en lille notits kan vi tilføje at Ivey, i og med inkasseringen af disse AUD$600 000, nu er kravlet op på førstepladsen i All-time Money List og sendte dermed Daniel Negreanu ned til en andenplads!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories