Aussie Millions - Finalebord i event #8, $100 000 Challenge

Aussie Millions - Finalebord i event #8, $100 000 Challenge

Med det massive indskud på $100 000 i Aussie Millions event #8 var det ikke så vanskeligt at forestille sig at startfeltet var yderst begrænset. 24 spillere valgte dog at hoste op med de $100 000 som indskuddet lå på. Nu var det næsten kun store profiler som valgte at starte i denne event, med spillere som Gus Hansen, Erik Seidel, Chris Ferguson, John Juanda, Jeff Lisandro, Erick Lindgren, Andrew Feldman, Masa Kagawa og Tom ”durrrr” Dwan.

Alle de nævnte spillere lykkedes dog ikke at komme med i finalen og får dermed ikke lov at komme igen mandag for at slås om de fem betalende pladser i denne event, med en førstepræmie på AUD $1.2 million. Dem som er tilbage og stadig har en chance for at hente førstepræmien hjem er Howard Lederer, Bill Jordanou, Tony G, Tony Bloom, Phil Ivey, Barry Greenstein, Dan Shak og Jonathan Karamalikis, som fører eventen før finalen i dag.

Da beslutningen kom, var det ikke som et kig tilbage på dette års World Series of Poker finalebord, men i omvendt rækkefølge. Vi husker sikkert alle hvordan Darvin Moon lykkedes at klare sig mod Phil Ivey, med A-Q mod Ivey’s A-K. Denne gang var det Ivey’s tur til at slå sin modstander ud, Masa Kagawa, med {A-Diamonds}{9-Spades} mod Kagawa’s {A-Clubs}{K-Spades}. Floppet kom {9-Diamonds}{3-Diamonds}{2-Hearts} og Ivey ramte direkte den nier som han behøvede. Så med en blank turn og river var turneringen ovre for Kagawa og vi havde nu otte finalister. Selv om at det stod klart hvilke otte som havde taget sig til finalebordet, valgte arrangørene at fortsætte spillet yderligere en time lørdag aften (lokal tid) inden de til sidst afbrød spillet, for at genoptage det mandag.

Finalebord Aussie Million $100k challenge
Stol 1: Bill Jordanou - 195,000
Stol 2: Phil Ivey - 328,000
Stol 3: Tony Bloom - 227,000
Stol 4: Jonathan Karamalikis - 508,000
Stol 5: Howard Lederer - 141,000
Stol 6: Dan Shak - 453,000
Stol 7: Tony G - 200,000
Stol 8: Barry Greenstein - 388,000

Tony G som for nylig præsenterede sin nye sponsor aftale med PartyPoker.com, har uden tvivl givet en smagsprøve til sin nye sponsor, ved at tage sig til finalebordet i allerførste turnering han spiller i deres farver! Skal han gå hele vejen og hente sejren hjem, kan man sige at PartyPoker, unægtelig valgte den rigtig dag at præsentere dette nye samarbejde! Nu er modstanden for Tony G langt fra let, med Full Tilts Howard Lederer og Phil Ivey samt PokerStars Barry Greenstein, ved siden af Tony Bloom og Jonathan Karamalikis! Med en relativ lille stak og den hårde modstand, skal Tony have heldet på sin side hvis han skal gå hele vejen!

Det som dog forbavser mig mest af alt i denne turnering, er at se Jeffrey Lisandro, som ved årets World Series of Poker vandt 3! armbånd, stadig sidder uden en sponsor!? Efter sådan en præstation skulle man tro at operatørerne ville stå i kø for at få ham til at skrive under for dem, men som det ser ud, har han stadig ikke fået eller fundet nogen som virker interesseret!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories