888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Danske Jensen og norske Obrestad til Aussie Millions finalen

Aussie Millions Main Event - Frederik Jensen

Så blev det dobbelt skandinavisk deltagelse i årets finale af Aussie Millions Main Event, med danske Frederik Brink Jensen og Annette Obrestad fra Norge. Her skal de op imod Obrestads holdkammerat fra Betfair, Sorel Mizzi, der sidder som enorm chipleader foran de øvrige syv deltagere. Mizzi sidder med over 6 million chips, med Tyron Krost som nærmeste modstander med 1.87 million, efterfulgt af Jensen med 1.75 million. Obrestad har fået 1.35 million med til finalen.

På trods af at have redet på en bølge i længere tid, efter sejren i $100 000 Challange her i Aussie Millions, holdt det ikke rigtig hele vejen for Dan Shak. Han måtte nøjes med en 11. Plads og yderligere AUD $100 000 i præmiepenge, udover de AUD $1,2 million han vandt i $100k turneringen. Bobler til finalebordet var Kosmas Dratsas, som måtte nøjes med AUD $125 000, noget som morgendagens otte finalister som et minimum er garanteret i præmiepenge.

Finalebord Aussie Millions Main Event

Seat 1: Sorel Mizzi - 6,033,000
Seat 2: Stephen Shelley - 991,000
Seat 3: Annette Obrestad - 1,349,000
Seat 4: Tyron Krost - 1,869,000
Seat 5: Frederik Jensen - 1,754,000
Seat 6: Kosta Varoxis - 635,000
Seat 7: Peter Jetten - 1,700,000
Seat 8: Steven Friedlander - 694,000

Skal nogen af Mizzi’s syv modstandere kunne stoppe Canadieren fra at hive sejren hjem i denne event? Med en 3 – 1 føring over sin nærmeste modstander ser det unægteligt ud som en svær opgave, men er der nogen som skulle kunne klare det, er det uden tvivl Annette Obrestad, selvom at vi holder håbet og fanen højt for danske Frederik Brink Jensen. Finalebordet går i gang kl. 14:00, i morgen lørdag, lokal tid, hvilket modsvarer kl. 04:00 her hjemme! For de af jer som vil følge finalen direkte kan I gøre det via vores engelske Aussie Millions live rapportering. Lad os nu håbe på en skandinavisk sejr i årets event og allerhelst en dansk!

Vi på PokerNews ønsker alt mulig held og lykke til både PartyPokers Frederik Brink Jensen og Betfairs Annette Obrestad i morgendagens finale!

Relaterede turneringer

Relaterede spillere

Hvad mener du?