888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Full Tilt´s nye Rush Poker – Innovation eller katastrofe?

Full Tilt Poker - Rush Poker

Full Tilt præsenterede for nylig en helt ny funktion i deres software, noget som de kalder for ”Rush Poker”. Dette er et format som virkelig lever op til sit navn. Har man spillet Turbo SNG tidligere, vil det opfattes som at gå i slowmotion sammenlignet med denne variant. Du får action direkte og via funktionen instant fold, foldes din hånd og du flyttes til næste bord for at direkte starte næste hånd. Der er ikke tale om noget ”down tid”. Du når knapt at blinke inden at det er tid til den næste hånd. Nu er spørgsmålet om dette er innovation for spillerne, hvilket giver dem alt den action de søger eller om dette bliver en katastrofe for de flestes bankroll. Vi har taget os tiden til at udforske dette hurtige spilformat og kommer med vores synspunkter og holdninger om hvad vi synes om denne nye spilvariant. Måske kan vi være dig til hjælp, i dit valg om du skal spille ”Rush Poker” eller ikke!

Nicole Gordon synes at Rush Poker er brillant innovation. Hun er også håbløst afhængig af det.
Da jeg spillede Full Tilt´s Rush Poker denne uge kom jeg til at tænke tilbage på en skæbnesvanger nat i 2003, lang tid før at jeg nogensinde havde spillet en hånd online. Det var dengang, at jeg tilsluttede min første TiVo og ligesom millioner af mine ligemænd, ændrede det for evigt den måde, hvorpå jeg så fjernsyn. Jeg behøvede aldrig at skulle se en reklame igen. Jeg kunne se flere shows på mindre tid. Jeg skulle ikke fumle med bånd og videooptagere hvis jeg ville optage noget. TiVo lader seerne skære ind til benet.

Når det kommer til online cash games, har Rush Poker en lignende effekt. Du behøver ikke at være på venteliste. Du behøver ikke at lede dusinvis af borde igennem for at finde et åbent sæde. Du behøver ikke vente på at en hånd bliver spillet færdig efter at du har foldet din 2-9 offsuit. Du behøver ikke at have at gøre med borde der bryder op og derved fjerner fokus fra dine andre borde når du skal ud og finde nye. Og hvis du går ’card dead’ er du kun et par klik væk fra en action værdig hånd. Rush Poker tager ventetiden ud af cash games. Det fjerner meget af kedsomheden. Det skærer ind til benet. Og det kunne muligvis være det bedste innovative online game vi har set i årevis.

Rush Poker gør ikke bare no-limit hold’em cash games hurtigere og mere spændende, på mange måder tager det online poker tilbage til de tidlige dage, før data mining og brugen af heads-up display blev normen. Rush Poker tager begge ud af regnestykket. Siden at actionen sker så hurtigt er den eneste måde at holde styr på dine modstandere den gode gamle måde – notat skrivning – og selv det kan være vanskeligt grundet spillets hastighed.

For rigtige ”grinders” er flere hænder på kortere tid altid en bonus. Ved et typisk Rush bord vil en spiller blive givet omkring 250-300 hænder pr. time. Ved fire borde er det over 1,000 hænder på en time! Et forfølge Full Tilt Point promoveringer såsom Iron Man vil blive letter med Rush Poker og hvis du profiterer fra rake back, tja, så vil checken i slutningen af måneden være svulmende.

Profferne lovpriser allerede Rush Poker i online forums og håber at Full Tilt hæver grænsen på Rush bordene (De er på nuværende tidspunkt kun på $0.05/$0.10 NLHE til $0.50/$1 no-limit hold’em og $0.10/$0.25 pot-limit Omaha).

Andrew ”luckychewy” Lichtenberger skrevfølgende på two plus two forummet: ”Jeg tager en lur, og så håber jeg at der kører $25/$50 Rush Poker når jeg vågner”.
”Jeg har aldrig prøvet crack men det er sikkert meget lig Rush Poker. Jeg synes at det er fantastisk for fritidsspillere (omend de bliver bustet hurtigt ud) da megen af deres bekymringer omkring poker (såsom bekymringer om hemmelige aftale, bord ratings…og overdreven brug af HUD) vil blive hjulpet utroligt”, tilbød Brian “stinger88” Hastings.

Jeg bliver nødt til at give det til Full Tilt. De er konstant innovative og finder nye måder at gøre online poker frisk igen. Selvom at deres ”cashout turneringer” nok har haft deres tid ligesom Crystal Pepsi, Kan Rush Poker gå hen og blive deres Red Bull. Det giver dig trods alt vinger.

Michael Friedman kan se nogle potentielle tilbageslag.
Før jeg kommer til de potentielle bagslag ved at spille Rush Poker, bliver jeg nødt til at indrømme at jeg er en stor fan af denne nye innovation. Selvom at jeg finder mig betaget af dette nye format, kan jeg også se nogle fornuftige spørgsmål som bliver nødt til at blive stillet af alle spillere før de hopper ind i den nye arena.

Det første man skal overveje er at actionen bevæger sig hurtigere end nogen sinde før. Fordi du kan logge ind og spille otte Rush borde samtidig, betyder det at du kan se 2,400 hænder pr. time. For svagere spillere lyder dette måske lokkende, men sandheden er at hvis du har svært ved at følge med på et par borde hvor actionen bevæger sig langsom, så er denne type poker bestemt ikke for dig. med andre ord, hvis du er over stimuleret og under forberedt, vil du ikke være succesfuld i en situation hvor du skal reagere hver 5-10 sekunder og de fleste nye spillere er ikke i stand til at træffe den rigtige beslutning konsekvent, så dette giver dem en ulempe.

Spillere som spiller Rush poker vil ikke have evnen til at udvikle profiler på spillere ved deres borde fordi de konstant skifter mellem borde. Poker er et spil om information og dette sætter en svagere spiller med en ulempe fordi for mange spillere er det afgørende at tilbringe lidt tid med sine modstandere så de kan stifte bekendtskab med deres spil og træffe beslutninger på baggrund af denne information. Spillere som betror sig meget på den slags tells og information har en stor ulempe fordi de vil have endnu mindre tid til at regne deres modstandere ud end ved traditionelle borde.

En anden ting som man skal overveje at bare fordi du ser flere hænder i timen, betyder det ikke at dine procenter for at vinde vil stige. Med andre ord så belønner Rush Poker dem som allerede spiller med et godt fundament, fordi de allerede har fundet ud af hvordan man vinder og i sådanne et format tillader det dem at bruge deres potentiale til fulde da de er fortrolige med at træffe vindende beslutninger på en konstant basis. Fordi de nedsætter virkningen af varians, gør det dem til hårdere modstandere fordi der er en endnu mindre sandsynlighed for at de taber. Med andre ord er Rush Poker perfekt for sharks som er ude efter svage fisk, som måske ikke kan se at de er ude på dybt vand.

Til slut er Rush Poker en utrolig ny innovation for spillet, men spillere skal huske på at overveje alle faktorer før de risikerer deres bankroll. En måde at gøre dette på, er at give Rush Poker en forsøg, men ved lavere limits indtil at man finder ud af om det er et type spil som passer til ens egen spillestil.

Giv Rush Poker en chance og fortæl os hvad du synes. Tilmeld dig en Full Tilt Poker konto og kom i gang.

Hvad mener du?