Phil og Luciaetta Ivey er blevet skilt

Full Tilts Phil Ivey

Phil Ivey og hans kone Luciaetta er blevet skilt efter syv års ægteskab. Deres skilsmisse blev en realitet, da skilsmissebegæring blev underskrevet i Nevada den 22. december og senere, den 29. december, blev accepterede retten deres begæring.

Det forhenværende ægtepar har været kæreste siden highschool, de blev gift i 2002 og har ingen børn sammen.

Udover at Phil Ivey har syv World Series of Poker armbånd og en World Poker Tour titel, har han vundet mere end $12 millioner i turneringer. Han har raked mere end $15.6 millioner online mellem 2007 og 2009. Foruden det har han vundet et ukendt antal millioner i live cash games.

Iveys skilsmisse er et kedeligt punktum for et ellers rigtig godt pokerår. Ivey har vundet to WSOP armbånd i sommer, og var med ved "November nine" hvor han sluttede som nummer syv ved Main Event.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories