PokerStars $2000 freerolls indtager 2010

PokerStars $2000 freerolls indtager 2010 0001

Den utrolige $2000 freeroll serie fortsætter hos PokerStars selv i 2010 med en lille forandring. I stedet for tidligere fem turneringer om måneden vil der nu blive afholdt fire turneringer med hver $2000 i præmiepulje. Totalt kan du spille om $8000 som PokerNews spiller. Husk på at disse er eksklusivt for PokerNews spillere.

Alt som behøves for at deltage i turneringerne er at anvende de billetter som du hentede hjem den foregående måned og bruge dem for denne måneds freerolls. Det vil sige at for hver 150 VPP du spiller ind i december, har du fået en billet til en af vores fire $2000 freerolls i januar. Har du ikke spillet i december så kan du spille i januar og for hver 150 VPP får du en billet til februar måneds $2000 freeroll. Du vælger selv hvilken freeroll du vil spille. Spiller du hjem 600 VPP, så kan du spille alle fire $2000 PokerStars freerolls i februar!

Billetterne finder du i PokerStars software, i menuen under ”Funktioner” og så i ”Turneringsbilletter”. Turneringerne finder du under tab’en ”Turneringer” og så i ”Private”

PokerStars lobby – PokerNews $2000 freerolls
PokerStars lobby – PokerNews $2000 freerolls

Glem nu ikke at du måske allerede nu er kvalificeret til januar måneds freerolls uden at du ved det. Gå til ”Funktioner” og klik på ”Turneringsbilletter”. Måske finder du en noget forsinket julegave i form af disse turneringsbilletter til januar måneds freerolls. Husk dog også på at de indtjente billetter i december kun gælder i januar og billetter indtjent i januar kun gælder i februar!

{banner}Åbner du en PokerStars konto via PokerNews for du også adgang til en PokerStars bonus på 100 % op til $600. Det stopper dog ikke der. Som PokerNews spiller for du også adgang til ALLE fremtidige kampagner som vi her på PokerNews arrangerer med PokerStars, noget som i sig selv gør det værd at åbne en konto allerede i dag! Vores kampagner med PokerStars har været mange og store både i 2008 og 2009. Årets kampagne program forventes at blive lige så intenst som de tidligere år, om ikke endnu mere intensive!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories