Tony G indgår aftale med Party Poker

Tony G to PartyPoker and Team Party

Der er kun en lille håndfuld spiller som har formået at gøre sig bemærket som pokerspiller og forretningsmand. En af de få er australieren Tony G. Den rapkæftede australier har vundet mere end $4 millioner i live-turneringer, og et ukendt beløb fra et utal af rige russiske forretningsmænd. Det eneste der mangler på Tony’s CV er en sponsoraftale med en stor pokerside. Det er nu blevet en realitet for den forretningsmindede pokerspiller, som nu har trukket i Party Poker, for at promovere deres brand.

Tony G having a Party at PartyPoker
Tony G having a Party at PartyPoker

Udover at have skrevet kontrakt med PartyPoker, har Tony også solgt TonyGPoker.com til PartyPoker.

Tony udtaler at han ikke kunen være gladere for aftalen, og han er nu klar til at tage kampen op mod alle udfordrere.
– Jeg kan ikke vente med at spille for Team Party. Jeg har altid holdt meget af Party, og hvilken bedre måde at starte samarbejdet på end at spille Aussie Millions. Jeg er også meget spændt på Premier League som starter i februar – det er den bedste pokerevent i mine øjne. Efter at være sluttet som nummer to og nummer tre de sidste to år, er det på tide at jeg tager titlen! Jeg håber bare at mine rivaler har mod på at prøve at stoppe mig.

G’s nye aftale med PartyPoker, sikrer ham buy-in til flere store turneringer rundt omkring i verden. Du vil kunne finde Tony G online, under navnet TonyG. Han kommer ind på et stærkt hold bestående af bl.a. Mike Sexton, Kara Scott, Ian Frazer, Bodo Sbrzesny, Remy Biechel, Stewart Scott og Felipe ‘Mojave’ Ramos.

For de spiller som skulle undre sig over hvad der er sket med Tonygpoker.com, så vil denne blive en del af NoblePoker.com, (en PartyGaming underside). Som en del af Tony’s aftale, vil han fortsat spille Sunday Poke Rike, som er en populær turnering på siden.

– Som altid er det en forretning for TonyGPoker.com. Den eksisterende PartyGaming platform vil skabe et mere produktivt spillemiljø, sagde Tony G.

Tony slår fast over for Pokernews læsere, at aftalen intet har med PokerNews at gøre, og at den er personlig. PokerNews vil forblive et uafhængigt medie.

PokerNews tilbyder op til $50 gratis uden indskud, for at oprette en konto hos PartyPoker.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories