Top pokerspillere taler ud om data-minding

Dataminding Isildur1/Hastings historien

Siden Isildur1/Brian Hastings-historien kom ud i sidste uge, så har alle – inklusiv os her i PokerNews HQ – diskuteret om kulegravning af data og den regel, som Brian Townsend overtrådte, skal ses som en alvorlig overtrædelse, eller om det er noget, der tages op til overvejelse og ses som del af pokerevolutionen. Vi fik fat i en masse pokerproffer for at se, hvad de syntes.

Andrew Robl
“Det Brian gjorde, selvom det var mod vilkår og betingelserne, var en ret lille overtrædelse. Han kunne have fået den samme information bare ved at åbne borde og se de andre kampe, Isildur1 spillede. Han skal straffes, da han overtrådte vilkår og betingelserne, men om det overhovedet skulle være i vilkår og betingelserne er helt sikkert til diskussion. Personligt synes jeg, det hele er blæst op. Er det en unfair fordel for et fodboldhold at se et bånd med den kamp, som modstanderen spillede i sidste uge?”

Matt Savage
Efter min mening så må enhver, der spiller for den slags penge online – selv heads-up, forvente, at spilleren i den anden ende spiller med en kombineret bankkonto, og hvordan kan vi være sikre på, at Isildur1 ikke gør nøjagtigt det samme? Der er en masse information derude, om hvordan en person spiller, så igen – jeg tror spillernes datasøgning er helt naturlig.”

Annie Duke
“Det her minder mig om sagen med imper1um. Bare fordi, du kan gøre noget online, betyder ikke det er okay. Jeg har hørt argumenter for konto køb, som fordi det er så let at gøre og så relativt svært at opdage, burde være tilladt. Selvfølgelig er det en uklar tankegang. Hvis Full Tilt Poker har en klar regel mod, hvad Hastings og Townsend gjorde, så er det Hastings og Townsend, som har problemet, uanset hvor nemt det er at gøre med hensyn til data, eller hvor svært det er at opdage. De underskrev den samme ULA, som vi gjorde, og burde specielt som Red Proffer følge de opgivne regler på sitet.”

David Chicotsky
“Jeg synes ikke, det her er noget i forhold til de tidligere overtrædelser, som Townsend blev suspenderet for – spille på andres konti!”

Jay Rosenkrantz
“Jeg tror overhovedet ikke, det her er ude af proportioner. Poker som forretning er stadig i sin barndom. Jeg er glad for, at folk (endelig) diskuterer det her åbent og intelligent. Der er en masse støj, en masse pegen fingre, en masse generel uinformerede meninger, der kastes rundt, men der er også en masse klogskab og en masse forsigtighed, hvis du ser efter det. Hvor det end ender, så tror jeg, det vil være godt for poker. Heldigvis fører situationer som denne til nye regler og politik, så lad os banke under bordet og håbe, at online poker kører videre, og vi får klare definerede politikker, som forklarer reglerne, så de giver mening, at straffene passer til overtrædelsen, og en politik, der bedre beskytter alle spillere.”

Brandon Adams
“Efter min mening er det forventet adfærd. At kulegrave data i poker burde være ligeså almindeligt som at kulegrave data med hensyn til aktier. South, Townsend og Hastings er dygtige, og de arbejdede hårdere end alle andre i den tid, disse spil foregik, så det er ikke overraskende, at deres gennemsnitsresultater var gode.”

Ryan Fisler
“Personligt tror jeg, det er en joke, at Brian Townsend får et slag over fingrene, da det langtfra er hans første overtrædelse. Hvis andre havde begået sådanne overtrædelser og derefter blev taget i noget som dette, så var de højst sandsynligt blevet udelukket. Dobbeltmoral er aldrig en god ting.”

Følg os på Twitter for de sidste nyheder og bliv fan af os på Facebook.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories