William Reynolds vinder PCA High Roller

William Reynolds  - PCA 2010 winner

84 spillere kom til start i årets $25 000 High Roller event i PokerStars Caribbean Adventure og hvilket startfelt det var. Blandt dem som betalte de $25k det kostede var sidste års High Roller vinderen Betrand ”ElkY” Grospellier, Chad Brown, Sandra Naujoks, William Thorson, Lex Veldhuis, WSOP vinderen Joe Cada, sidste års PCA Main Event vinder Poorya Nazari, Peter Eastgate, Jason Mercier og dobbel WPT-vinder Cornel Cimpan.

Listen over startende overvældende lang, med 95 % af startfeltet som kende proffer. Der var dog kun en vinder og i år blev det William Reynolds, som besejrede Will Molson heads-up. Molson måtte med andre ord, for andet år i træk, nøjes med andenpladsen, efter at have tabt sidste år heads-up mod Bertrand “ElkY” Grospellier og i år mod Reynolds. I fjor inkasserede han $228 000 for sin andenplads, et ciffer som steg til $322 075 i årets event. Sejren gav Reynolds en præmiecheck på $576 240!

Heads-up spillet mellem de to varede lidt over tre timer, inden afgørelsen til sidst kom. Med {K-Clubs}{8-Diamonds} havnede Molson all-in mod Reynolds {A-Diamonds}{10-Diamonds}. Molson lykkedes at floppe et straight draw med {5-Hearts}{7-Hearts}{9-Diamonds} på bordet. Med {J-Hearts} på turn fik han yderligere et straight draw men med {A-Clubs} på riveren var Reynolds’ sejr et faktum. Uanset om Will Molson heller ikke vandt i år, så er hans præstation et enestående resultat, at slutte toer, to år i træk!

Resultat PCA High Roller 2010

PlaceringPræmiepengeNavnLand
1$576,240William ReynoldsUSA
2$322,075Will MolsonCanada
3$218,150Adolfo VaezaUruguay
4$154,350Michiel BrummelhuisHolland
5$133,770Lisa HamiltonUSA
6$108,045Tobias ReinkemeierTyskland
7$87,465Matt MarafiotiCanada
8$66,885Dmitry StelmakRusland

PokerNews live rapportering har nu forladt årets PokerStars Caribbean Adventure for at begive sig ned til Australien og overse Aussie Millions 2010. Følg med via vores engelske b]Aussie Millions live rapportering[/b] med rapporter fra alle 20 event som står på plakaten.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories