888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

10 største nyheder i år 2009: #4, PartyGaming køber World Poker Tour

World Poker Tour (WPT)

PartyGamings beslutning om at købe World Poker Tour, har sat selskabet i en position, der vil hjælpe selskabet med at komme ind på det amerikanske marked igen, når først Unlawful Internet Gambling Enforcement Act (Den Ulovlige Onlinespils Håndhævelse) er blevet afvist.

Set af mange medier som en af de største historier i år, så giver dette unikke partnerskab af to tidligere branche-giganter mulighed for få fremad i fremtiden.

Ifølge en nylig PartyGaming udtalelse, så gav opkøbet mening, da styrken i PartyPoker brandet vil sende turneringsserien tilbage i forgrunden af branchen og giver serien en stærk international tilstedeværelse uden for det virtuelle univers.

Lige meget hvordan du ser på det, så giver Partys opkøb af en tour dem mulighed for at konkurrere med andre tour-dedikerede operatører som PokerStars og World Series Of Poker, hvilket er yderst vigtigt, hvis serien skal overleve i det lange løb.

Dett e træk giver mening på flere måeder, men uden diskussion er det vigtigste resultat af denne aftale, at det giver Party en fod inden for det amerikanske. Efter at have forladt markedet, da UIGEA, trådte i kraft, så er Party det største ikke-amerikanske site, der ser frem til at komme tilbage til dette meget profitable marked.

Tilføjelsen af den internationale WPT vil gøre meget for at få Party tilbage på det amerikanske marked. Hvis et online poker site vil overleve i dagens konsoliderede marked, har det brug for en landbaseret tilstedeværelse, som vil hjælpe med at få spillere og omsætning til sitet. WPT udfylder denne rolle for PartyGaming.

Partys beslutning om at købe WPT giver også selskabet en ny promotion platform, som vil hjælpe med at tiltrække og beholde spillere på sitet. Når man tænker på, at andre online sites reklamerer for land-baserede turneringer via satellitturneringer på deres hjemmesider, så havde Party brug for at få fat i en gren, som kunne gøre det samme, hvis de ønskede at forblive konkurrencedygtig. Med andre ord, Party vil bruge deres brand til at styrke WPT på samme måde, som PokerStars gør med deres samling af toure.

Den tredje grund til Party´s anskaffelse af WPT giver mening er, at WPT er en etableret enhed med tv-aftaler på plads. Det ville have taget Party lang tid at starte deres egen tour, hvis de ikke havde købt WPT, og i øjeblikkets hårde økonomiske klima er der ingen garantier for, at noget andet kunne have fungeret. WPT er et velkendt brand, og selvom det har kæmpet for at overleve de seneste år, så kan det nemt hoppe tilbage til showets tidligere prestigeniveau, hvis Party kan skaffe spillere til events, som kan forøge størrelsen af præmiepuljerne og give selskabet og sporten en masse nødvendig opmærksomhed.

Til slut så er Partys køb af WPT en stor handel, som giver det fjerdestørste pokersite mulighed for at lege med de store drenge, når det først har lov til at være på det amerikanske marked igen. Hvis man overvejer, hvor succesfuldt sitet var før UGEA, så vil Party ingen problemer have med at skaffe nogle, der kan hjælpe med at styrke WPT, som ser ud til at give selskabet et brand flagskib, der kan sikre den finansielle situation mange år frem i tiden.

Følg os på Twitter for de sidste nyheder og bliv fan af os på Facebook.

Relaterede turneringer

Hvad mener du?