2010 Borgata Winter Poker Open: Madsen red på bølgen og tog trofæet

Jeff Madsen

Sidste fredag var endelig finalebordsdag ved Borgata Winter Poker Open i Atlantic City med en førstepræmie på $625,006. Det blev en god kort-kamp med blandt andre Sirous Jamshidi, Jeff Madsen, Dave Fox og Tom “KINGSOFCARDS” Marchese. Actionen på bordet skuffede ikke. Lige før middagstid fandt Madsen sig selv siddende alene tilbage ved bordet med samtlige chips foran sig, og dermed også trofæet og den heftige førstepræmie.

Få minutter efter at kortene var blevet delt, røg en short-staked Matt Matros ud med $31,876 for sin 10. plads. Han blev fulgt af Chan Pelton på 9. pladsen og den anden short-staked ved finalebordet Ross Mallor på 8. pladsen. Derefter røg Dave Fox på 7. pladsen, Grimes på 6. pladsen og Karmen på 5. pladsen som gav ham $140,988 for hans indsats.

De fire tilbage svingede lidt frem og tilbage før end at en ny utrolig pot udfoldede sig med Madsen involveret. Han raisede og Hamilton smed 2 millioner chips i potten før floppet. Det kom med {9-Diamonds}{3-Hearts}{5-Clubs}, og de checkede begge. {10-Hearts} kom på turn og trak 900,000 op af Hamiltons lomme og Madsen kaldte. På riveren kom {4-Spades} og så røg resten af chipsne ind. Hamilton viste {3-Clubs}{3-Diamonds}, men det var ikke nok. Madsen vendte sine {4-Diamonds}{4-Hearts} og havde dermed oversættet. Hans to-out riverkort stak ham dagens største pot og sendte Hamilton til tælling. Han røg ud på fjerdepladsen på den efterfølgende hånd ($165,508).

Tre personers spil holdt sig nu heller ikke tilbage. På den allerførste hånd røg Marchese og Madsen i totterne på hinanden preflop og det endte med at Marchese gik all-in med {9-Spades}{9-Clubs} mod {A-Spades}{Q-Hearts}. Der kom en dame på floppet og et es på turn, og Madsens to par sendte "KINGSOFCARDS" ud med bronzemedaljen og $190,027.

Marchese's elimenering satte Madsen og Jamshidi heads-up med næsten lige mange chips hver, men kampen var ganske ensidig fra starten af. Efter en times spil havde Madsen en to-til-en føring og han havde ikke tænkt sig at sænke farten. En halv time senere var han oppe på syv-til-en og han kørte hen over Jamshidi. Til sidst kom dødsstødet. Jamshidi var nede på under ti big blinds da han gik all-in med {Q-Spades}{2-Spades}. Madsen ville have en optælling før han ville kalde med {K-Hearts}{10-Diamonds}, og en chance for at afgøre dagen lige der. Floppet kom med {J-Diamonds}{7-Hearts}{6-Clubs}{K-Diamonds}{5-Clubs}, og Madsen kunne faktisk fejre sejren allerede på turn. Jemshidi blev nr. 2 ($367,794), og Madsen vandt endnu et stykke hardware som han kan føje til hans imponerende samling i pokal skabet.

Madsen synes at være godt varm lige nu eftersom denne præstation følger op på hans 19. plads i PokerStars Caribbean Adventure Main Event. "Det føles godt" sagde han. "Det tager noget tid før det er sivet ind, men om et par dage vil jeg kunne se tilbage på det". Madsen's karriere turneringsindtjening har nu passeret $3 millioner mærket, og det er ikke dårligt for en 24-årig. "Jeg har haft succes før hen" fortsatte han, "men det føles godt at få disse store sejre og at fortsætte med at forbedre mig i pokerverdenen."

Dækker alle turneringer din lyst til at føle filten? Tilmeld dig en konto på PokerStars og kom i gang med at spille nogle satellitter til de kommende LAPT, EPT og NAPT events!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories