$250.000 Double or Nothing Race fra Betfred Poker

Double or Nothing at Betfred Poker

Det altid populære Double or Nothing SNG format blev lige en smule saftigere ovre hos Betfred Poker, da de i februar afholder fire ugers Double or Nothing Races til en værdi af $250.000. Bestående af fire ugentlige tabeller handler det om, at den spiller som deltager i flest Double or Nothing enkeltbords turneringer vinder den største præmie i en af de tre præmiepuljer. Evner bliver også belønnet, da du bliver krediteret det dobbelte af buy-in hver gang du vinder i en af dem.

Udregningsperioderne er som følger:

  • 1. februar 00:00 – 7. februar 23:59
  • 8. februar 00:00 – 14. februar 23:59
  • 15. februar 00:00 – 21. februar 23:59
  • 22. februar 00:00 – 28. februar 23:59

Der er tre stakes niveauer i denne promotion, som giver følgende udbytte:

Præmiepenge
Præmiepenge

Der vil også være Monthly Million turneringsadgange til vinderen af hver tabel, og herefter tilfældigt uddelt til et antal af de andre slutpositioner:

Monthly Million turneringsadgange
Monthly Million turneringsadgange

Da det er en Double or Nothing er profitmargenerne små og mange spil belønnes, så denne promo fra Betfred Poker er et must for DoN eksperter. Specielt når du tænker på den eksklusive $600 Betfred bonus og en fantastisk serie Betfred freerolls kun for spillere, der tilmelder sig gennem DK PokerNews.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories