År 2009s ti største nyheder: #3, The "durrrr" Challenge

Patrik Antonius vs Tom "durrrr" Dwan

Tom "durrrr" Dwan slap en udfordring løs under et interview til forsiden af februar 2009-udgaven af Bluff Magazine. Dwan ville spille mod en hvilken som helst modstander (undtagen sin gode ven Phil “OMGClayAiken” Galfond) ved fire samtidige online no-limit hold´em eller pot-limit Omaha borde med en minimum indsats på $200/$400. Hvis Dwan ved afslutningen af 50.000 hænder var oppe med et hvilket som helst beløb, selv en enkelt dollar, så ville han vinde $500.000. Hvis hans modstander var i plus, så ville Dwan betale ham $1,5 million. Med et så indbydende 3-1 odds så slog Patrik Antonius, David Benyamine og Phil Ivey alle til. Benyamine og Ivey har dog måttet vente længe, da Dwans kamp mod Antonius stadig er i gang, her ti måneder efter den begyndte.

Den første durrrr challenge begyndte den 18. februar 2009 med en omgang på 1.541 hænder, hvor Dwan vandt $134.911 fra Antonius. Siden da har de mødt hinanden yderligere 45 gange og spillet 29.764 ud af deres 50.000 hænder i $200/$400 pot-limit Omaha. Stillingen var relativt lige gennem de første 12.000 hænder, før Patrik Antonius begyndte at trække fra med en $500.000 føring. Men de næste 6.000 hænder så Dwan dominere det hele med et opsving, der hev ham ud af de røde og ind i de sorte tal. Under den længste og mest eksplosive omgang af udfordringen den 19. juni var Dwan oppe med så meget so $1.2 millioner i forhold til Antonius på Full Tilt, før han sluttede 15-timers omgangen med et samlet føring på $726.000.

Siden da har deres møder været langt mere sporadiske. Efter en to-måneders pause spillede de to omgange den 24. og 25. august, hvorefter de gik i hi igen til starten af oktober, hvor de mødtes til en hurtig session. De har kun mødt hinanden tre gange siden, da deres bloddryppende heads-up kampe med “Isildur1” har fået større prioritet. Med Islidur1s pause fra bordene og Dwan tilbage i bankkontoopbygningshumør, så blev udfordringen endeligt genoptaget den 22. december, hvor Dwan samlede endnu $225.000 sammen, der udbyggede hans samlede føring til $937.271.

Der er stadig 20.236 hænder endnu i Antonius-Dwan delen af “durrrr” Challenge og at forudse, om de her to nogensinde vil afslutte deres kamp, er lige så formålsløst som at tænde en tændstik i en orkan. Mange ser “durrrr” Challenge som udbrændt af sin egen overeksponeret og hype, da den endte med at være en lang, langsom ild i stedet for en knitrende head-to-head kamp spillet over nogle få dage eller uger. Men som en sitcom, der har kørt i lang tid, så stiller folk stadig ind på den uge efter uge i forventning om den episke sæsonfinale. Og når det sker, så er vi klar til at være der på første række og med en pose popcorn på Full Tilt Poker.

Følg os på Twitter for de sidste nyheder og bliv vores fan på Facebook.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories