888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Dwan trækker fra til $1,4 millioner i durrrr challenge

Durrrr challenge - Patrik Antonius vs Tom Dwan

Endnu en omgang af den langtrukne ”durrrr challenge” blev spillet den 9. februar og i denne omgang, den 51. i udfordringen, så vi spillerne spille 882 hænder, og igen var det Tom "durrrr" Dwan, som slap fra omgangen som en vinder med et plus på $314.828. Derfor fører amerikaneren nu med massive $1,4 millioner over sin finske modstander Patrik Antonius.

Selvom det var Antonius, der vandt den største pot i omgangen på $150.777, så var det Dwan som fik sejrrig ud af omgangen. I den største pot var det Dwan, som tog initiativet ved at booste op til $1.200 preflop med {Q-Hearts}{5-Hearts}{3-Hearts}{Q-Spades} på hånden. Antonius svarede igen med at raise til $3.600 med sine {3-Spades}{7-Hearts}{6-Spades}{4-Hearts}, som Dwan så. Floppet blev {Q-Clubs}{7-Spades}{4-Clubs}, hvilket gav Dwan tre ens og Antonius en inside straigt draw samt to par. Han checkede over til Dwan, som bettede $4.800, hvilket Antonius så. På turn kom {J-Hearts}, og Dwans tre ens var stadig den stærkeste hånd. Endnu engang checkede Patrik til Tom, som denne gang bettede $16.800 bare for at se finnen hæve til $67.200, hvilket hev amerikaneren all-in, hvilket han selvfølgelig så. Patrik Antonius havde nu hele fire outs, og heldet var unægtelig på hans side i denne pot, da en af disse fire outs kom med {5-Spades} på river, hvilket gav Antonius sin straight og potten.

Efter denne omgang hos Full Tilt Poker har spillerne spillet 51 omgange over i alt fire dage, otte timer og 22 minutter. Antallet af afviklede hænder er nu 32.795, hvilket gør, at der ”kun” resterer 17.205 hænder, før udfordringen er færdig. Men kun en tredjedel af hænderne tilbage, har Antonius et hårdt job foran sig med at hente underskuddet på $1,4 millioner, hvis han ikke skal betale yderligere $500.000, som væddemålet er på! Skulle Dwan miste føringen og havne i minus til sidste, når udfordringen er slut, så vil han i så fald blive yderligere $1,5 millioner fattigere, som han skulle betale Antonius. Nu ser det dog vældigt lyst ud for Dwan, som – selvom det ikke ligger til hans natur – skulle kunne spille mere afventende og passe på sin føring for at sikre en sejr i udfordringen.

Nu ved vi alle, at dette ikke ligger til hans natur, og med disse to ved bordet kan bogstaveligt talt alting ske! En tab/gevinst på en million i en omgang ville dårligt nok overraske nogen. Målet for disse to var at forsøge at blive færdig med med udfordringen, inden sidste års World Series of Poker gik i gang.

Nu må vi se, om de lykkedes at blive færdig med den inden 2010 års WSOP i stedet! Øger de ikke tempoet en anelse, er jeg personligt meget i tvivl, om at de lykkedes med det, men tilbage står at se, hvordan det hele udvikler sig på Full Tilt fremover!

Gå heller ikke glip af det tilbud, som vi på PokerNews har sammen med FullTilt. Som PokerNews spiller kan du få adgang til ikke mindre end to $1000 Full Tilt freerolls per måned. Da disse gratisturneringer alle er eksklusive for PokerNews spillere, indebærer det et begrænset startfelt, hvilket til alt held giver større vinderchancer, så gå ikke glip af dette unikke lejlighed!

Relaterede spillere

Hvad mener du?