Nu blæser de liv i durrrr-challenge igen

Durrrr challenge - Patrik Antonius vs Tom Dwan

Det er over en måned siden vi sidst så noget action i denne udfordring men nu, for første gang i 2010, har disse to spillere sat sig ved bordet og fortsat spillet i durrrr challenge. Nu, med godt 64 % af udfordringen klaret, har Tom "durrrr" Dwan atter passeret millionen i gevinst, efter ikke mindre end to sessioner indenfor en 24 timers periode.

Den første session blev egentlig spillet i onsdags, hvor vi så lidt over 1200 hænder blive spillet. Trods mængden blev det en knapt mærkbar sejr for Patrik Antonius, som gik fra denne session med bare $5000 i plus. Under torsdagen så vi anden omgang, indenfor 24 timer og denne gang blev der spillet lidt over 900 hænder og sejrsherren blev Tom ”durrrr” Dwan med et plus på en bid over $200 000. Med dette seneste plus på kontoen for Dwan, havnede han igen over 1 million i gevinst, nærmere bestemt 1.1 million.

Med 31 912 hænder spillet af de 50 000 som skal spilles, har Patrik Antonius omkring 18 000 hænder tilbage til at hente underskuddet igen, i denne udfordring på Full Tilt Poker. Lykkes han ikke vil det koste yderligere $500 000 til tabet han allerede er nede. Men med den største pot som spilles, som ligger på $192 000, kan det komme til at tage noget tid at hente de $1.1 million Antonius ligger bag og med knapt en tredjedel tilbage begynder der at blive mangel på tid hvis han skal kunne nå at gøre noget før det er for sent!

Vil du se disse to spille live, eller se andet spil på de rigtig høje niveauer, $300/$600 og opefter, åbn da en konto på FullTilt i dag!

Som du ved findes vi også på Twitter. Hvorfor ikke gøre det hele lidt lettere for dig og følg os på Twitter? Der får du nyhederne leveret til dig i stedet for at du selv behøver at surfe rundt og lede efter dem. Nu kan du også få det samme via vores Facebook gruppe. Bliv medlem i dag og du får alle vores seneste nyheder leveret til dig inde på Facebook!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories