UB Online Championship Awards: Et tættere kig på den event.

UB Online Championship Awards

Med award-sæsonen i fuld gang har UB.com haft travlt med at uddele nogle seriøse priser hos dem selv. Det fjerde årlige UB Online Championship sluttede efter to uger og 18 high-stakes events. I tilfælde af du missede noget af det virtuelle drama, så er her højdepunkterne og de største vindere ved UBOC 4. Joan Rivers´ bedst- og værst klædte liste burde komme snart, med mindre Annie Duke kommer med hendes først.

Og konvolutten om vi må bede...

UBOC Champion: Dave D'Alesandro

Dave "DOUBLEDAVE22" D'Alesandro levede op til sit navn under den seneste UB ekstravaganza med dobbelt optræden ved finalebordene og ved at vinde UB Online Championship kronen. Han fik en flyvende start med en finaleplads i seriens første event. Han tjente $12.954 for sjettepladsen i Sniper no-limit hold'em eventen samt de præmier han fik for at udrydde sine uheldige modstandere.

D'Alesandro afsluttede ikke sit angreb på konkurrencen efter sniper turneringen. I stedet kom han ind med fuld musik i UBOC Main Event, en $1.000 + $50 no-limit hold'em turnering med en præmiepulje på over $1,3 millioner. D'Alesandro vandt turneringen uden problemer og tjente $279.004 og titlen som UBOC Champion.

Ærefulde bemærkninger: Scott Sitron, SAILORLOBELL, GIT PAPER, SEBBAU

Scott "SCOTTYTHEFISH" Sitron kom også frem til to finaleborde. Sitron sluttede fem i den første Sniper no-limit hold'em event (en plads foran D´Alesandro). Et par dage senere endte Sitron på endnu en femteplads i mixed pot-limit eventen med en samlet indtjening på $24.558. SAILORLOBELL og GIT PAPER nåede også begge to UBOC finalebords optrædener.

SEBBAU sikkert gjort det tæller. Han stak mere UBOC kontant end nogen anden spiller, der tjener $361.100 for sin sejr i $2.500 + $100 6-Max Deepstack NLHE turnering.

Bedste præstation af en UB Pro: Michael Binger

Michael Binger forsvarede sin ære på UBOC 4s åbningsdag med en imponerende præstation i 8-game mixed eventen, han var vært for. Den rutinerede prof havde mere profit i tankerne, da Main Eventen begyndte, men det så ud til hans finalebords håb var skudt i sænk, da han pludselig havde mindre end 1.000 i chips. Ved ren og skær beslutsomhed (og et runner-runner mirakel eller t0), genopbyggede Binger sin stack og beholdt momentum hele vejen til afslutningen på femtepladsen. Binger fik $69.924 for sin Main Event optræden; langt den største indtjening af en UB prof under del af Online Championship.

Ærefulde bemærkninger: Phil Hellmuth, Bryan Devonshire, Gary DeBernardi, Liv Boeree

Phil Hellmuth kom ind et mulehår efter Binger i opløbet om ”Seriens bedste prof”. Vi kunne have givet ham et anerkendende nik, men Hellmuth har ikke ligefrem brug for mere anerkendelse til at booste hans selvtillid. Poker skarnsungen klarede den til finalerunden af heads up eventen med en ottendeplads til $5.985. Han kunne tilføje endnu en finalebords optræden på sit CV og $4.250 til sin UB kont med en syvendeplads i pot-limit Omaha 8 or Better turneringen. Hvis det ikke var nok, så tjente Hellmuth også op to andre UBOC events.

Brian Devonshire fortjener anerkendelse for sit hårde arbejde med at repræsentere sit site. Devo spillede med i næsten alle events med flere lange kampagner. Han sluttede lige uden for six-max limit hold'em finalebordet med $998 for en ottendeplads.

Gary "DEBO34" DeBernarndi arbejdede også over under UBOC 4. Debo nåede langt i 4-Max no-limit hold'em eventen, han var vært for og nåede finalebordet i mixed Omaha-stud turneringen.

Selvom hun længe har været på radaren (og nok også mange screen savere) hos mange poker fans, så kunne Liv Boeree sagtens være årets nye stjerne. UB proffen fik kontanter ud af flere events inklusiv en lang kampagne, der blev stoppet af en two-outer i six-max deep-stack no-limit hold'em eventen, som Joe Sebok var vært for. Hun fortjener helt sikkert prof mod prof slagsmåls-prisen (og en pæn dusør) for at at udradere Sebok i hans eget show. Ud over hendes UBOC slutplaceringer i pengedelen, sluttede Boeree andenpladsen i Mini UBOC pot-limit Omaha turneringen, der gav mere end $2.000.

Bedste Mixdouble optræden: Mike Sowers og Lauren Kling

Tidligt i turneringen så det ud til, at Joe "JOEUGLY" Reitman og UB proffen Annie Duke kunne blive konge og dronning af UBOC afdansningsballet. Reitman sluttede som syver i en af de første par events, men Duke klarede ikke at holde hendes del af aftalen. Det gav fri bane til online powerhouse parret Mike "SOWERSS" Sowers og Lauren "SUPERMODEL" Kling. Parret samlede op med at matche hans-og-hendes andenpladser i de sidste to events af UBOC 4. Sowers havde allerede fået WCOOP og FTOPS andenpladser inden for de sidste 12 måneder, og han fik endnu en andenplads og $26.336 oveni i turbo rebuy no-limit hold'em eventen.

Den næste dag måtte Kling på arbejde i UBOC Main Event. Kling, der er en disciple af David "The Maven" Chicotsky, fik noget ud af sin trænin på hendes vej til finalebordet. Hun kæmpede hårdt heads up og var tæt på at blive chipleader men desværre var hendes pocket nines ikke gode nok mod Dave D'Alesandros par fem. På trods af den hårde skæbne, så tjente SUPERMODL dejlige $163.244 for andenpladsen.

Værste dårlige stime: Matt Graham

Det er en online turneringsserie. Hvad havde du forventet? Denne kategoti kunne nok indeholde så mange hånd historier, at din replayer ville gå ned, men vi har fundet en enkelt frem. På finalebordet i en no-limit hold'em event raisede BUSK9, SOMPAS reraisede og UB proffen Matt Graham firbettede med pocket damer. BUSK9 kom hurtigt af vejen, men SOMPAS gik ingensteder. I stedet fembettede han, og Graham callede all-in bare for at finde ud af, at hans {Q-Diamonds}{Q-Hearts} var oppe mod SOMPAS´ {10-Diamonds}{7-Diamonds}. {10-Clubs} i floppet og {7-Spades} på turn var alt Graham nåede at se, og han blev efterladt med $2.939 på tiendepladsen. I det mindst brugte SOMPAS Grahams chips til noget godt. Han endte med at vinde eventen og over $65.000.

Ærefuldebemærkninger/Mindst overraskende Bubbler: Joe Sebok

UBOC Main Event havde 1.307 deltagere og havde penge til alle i top 135. Så ingen var overrasket da – efter at have vadet gennem hele feltet – Joe "seventhbok" Sebok røg ud lige før pengene. Den eneste ting, der kunne have været mindre overraskende ville have været en tiendeplads.

Andre bemærkelsesværdige præstationer

Ty "KEEFKING420" Reiman red på suset fra hans andenplads ved PCA frem til en sejr i seriens første event. Han tjente $65.488 for at vinde sniper no-limit hold'em eventen. Brandon "ARE THESE UTZ" Hall, den regerende vinder af UBs Aruba Poker Classic, beviste, at han er en, man skal regne med på det virtuelle felt, da han nåede finalebordet ved deep-stack pot-limit hold'em eventen.

Andre kendte spillere, som kunne tilføje UBOC finalebords optrædener til deres lange liste af online præstationer inkluderer Evan "PURPLEPILS99" Parkes, Cliff "JOHNNYBAX" Josephy, Jon "PEARLJAMMED" Turner og Kevin "BEL0WAB0VE" Saul.

UBOC er måske overstået, men der er stadig masser af vild action hos UB. Få en konto i dag og begynd opbygningen af din 2011 UBOC bankkonto.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories