Dårlig dansk turneringssøndag

Dårlig dansk turneringssøndag 0001

Danmark har efterhånden en tradition med at ihvertfald én spiller hver søndag løber med en turneringssejr i en af de store turneringer på nettet. Dette var dog ikke tilfældet denne søndag hvor danskerne måtte se sig forvist til railen forholdsvist tidligt eller måtte nøjes med sekundære placeringer.

Tættest på en turneringssejr var de danske tourspillere på Everest poker, Pokerstars og Party Poker hvor det alle steder blev til Final table

På Everest poker blev Micky "Mement_Mori" Pedersen bedste dansker med en samlet 6 plads til lidt over $4000. Pokerstars havde længe to danskere med fremme og med 22 mand tilbage så det godt ud da "Griske1" og "minisune" begge var med tilbage - endda med "Griske1" som chipleader. Desværre for de to danskere måtte først Griske1 kapitulere på en 12 plads til $5512 efter et mislykket steal forsøg med 83o, minisune nåede lidt længere og hans spil rakte til et final table - desværre blev han her sidst og hans 9. plads gav $7350

På PartyPoker var en af Danmarks tourhajer, Lars Hougaard, med helt fremme sammen med "SlammeDK" - de to spillere spillede sig begge på Finaltable og her lavede de en deal med de andre spillere og fik hhv. $27500 og $25350

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories