Durrr stort foran i "Durrr challenge"

  • Bjarke S. HansenBjarke S. Hansen
Tom "Durrr" Dwan

Under EPT København 2009 fangede Tom "Durrr" Dwan samtlige overskrifter online da han udfordrede hele verdenseliten med undtagelse af hans gode ven, Phil Galfond.

Matchen der er sat op således, at Tom Dwan giver sine tab + $1,5 mio i winnings væk hvis han taber matchen, mens han tjener winnings + $500,000 fra sin modstander hvis han vinder. Med et mål om at spille minimum 50.000 hænder

Det var forventet at matchen mod Patrick Antonius, der var første deltager, ville løbe henover en 2-3 måneders tid. Herefter var planen at de næste udfordrere, David Benyamine og Phil Ivey kunne udfordre "Durrr".

Matchen har dog langt fra taget 2-3 måneder, men har nærmere taget 13, og så er kombetanterne kun lige over to tredjedele af vejen.

Noget tyder dog på, at efter gårsdagens session, som iøvrigt var den første i lang tid. At Tom "Durrr" Dwan trækker det længste strå. Ihvertfald er hans forspring nu rekordsstor og større end noget tidligere i matchen, helt præcist er de to på en samlet difference på $1,755,000.

Tom "Durrr" Dwan og Patrick Antonius spillede igår bare 364 hænder, hvilket gav Tom "Durrr" Dwan en profit på $350,000

More Stories

Relaterede spillere

Hvad mener du?