Gentofte Pokerklub lukker og slukker

Gentofte Pokerklub lukker og slukker 0001

Gentofte Pokerklub, en af landets helt store pokerklubber har idag valgt at lukke for fremtidig drift. Klubbens formand Carl Hostrup udtalte tidligere idag til Pokernyhederne: "Personligt er det min mening at turneringsloven egentlig ikke er dårlig, men myndighederne vælger at håndhæve denne som den eneste i spillelovgivningen, og så er der bare ingen sammenhæng."

Spillelovgivingen som Carl Hostrup henviser til begår sig på, at pokerklubber i danmark fremover skal have licens for at drive klubben. Derudover skal spillerne i klubben fremover betale skat af eventuelle gevinster i klubberne.

Så sent som i sidste uge blev Kolding Pokerklub ransaget da politi og spillemyndighederne mødte op til et uventet besøg i den ulovlige klub. PokerNews bragt i den forbindelse denne artikel

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories