Gus Hansen i ny nedtur - Theo på arbejde

Gus Hansen

Det danske high stakes ikon fortsætte den seneste dags tid en kedelig tendens. Danskeren der startede året som lyn og torden står noteret for et tab på omkring $400.000 indenfor de sidste 24 timer - dette sender danskeren direkte i top over døgnets største tabere.

Gus er dog stadigvæk i plus for året, dog "kun" med $600.000. Hvilket er langt fra resultatet i begyndelsen af marts hvor danskeren var oppe med over $2 mio.

En anden dansker der var igang på Full Tilt igår var Theo Jørgensen. Den danske PLO haj nåede i sin session at spille hele 1728 hænder, hvilket han, til Acemag med et smil udtaler:"Hvor mange har jeg spillet? 1728! Hold da op, det må næsten fordoble mit samlede antal spillede hænder online."

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories