888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Gus Hansens nedtur fortsætter

  • Bjarke S. HansenBjarke S. Hansen
Gus Hansens nedtur fortsætter 0001

Gus "the great dane" Hansen fortsatte natten til fredag sit downswing, der indenfor den seneste uge har resulteret i et underskud på over 400.000$ for danskeren efter at have besøgt de dyreste cashgame-spil på Full Tilt Poker.
Gus Hansen tabte det meste i Pot Limit Omaha med blinds på 300/600, hvor flere gange var godt inde imod sine modstandere, men måtte se de store potter gå den forkerte vej over den virtuelle filt. Bl.a. udspillede følgende hånd sig imod amerikaneren Cole South:

I spillet pot limit omaha med blinds på 300/600 raiser Gus Hansen til 1.800$ på knappen, Cole South rereiaser til 5.400 som Gus vælger at calle.
Flop: {6-Hearts}{8-Diamonds}{A-Spades}
South byder 7.800$ ud i potten og bliver mødt af et reraise til 21.000$ af Gus. South går all-in for sine resterende 47.700$, som Gus caller med {a-Hearts}{8-Hearts}{7-Diamonds}{4-Diamonds}, Gus har ramt top-to par og er godt inde imod South {9-Diamonds}{8-Clubs}{6-Diamonds}{5-Hearts}, som har ramt to lavere par og et inside straight-draw. {7-Spades} på turn giver dog South en straight og {5-Spades} på river giver Gus en straight, men med sin 8-høj straight måtte han se sig slået af Souths 9-høje straight, som derved tager potten på 121.800$.

Gus Hansen fortsætter dermed sin nedtur for marts måned, hvilket har resulteret i, at det samlede overskud for året på over 2mio$ nu begynder at nærme sig de røde tal.
Læs mere om nedturen HER og HER.

Relaterede spillere

Hvad mener du?