888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now

High stakes poker - Durrr i vanvittigt bluff imod Phil Ivey

  • Bjarke S. HansenBjarke S. Hansen
Phil Ivey

Med spillere som Tom "Durrr" Dwan, Phil Ivey, Gus Hansen, Dario Minieri og andre var det ikke uventet at denne sæson af High stakes poker vil blive begivenhedsfyldt.

Episode 5 i denne sæson der netop er kommet ud er intet mindre end en actionbombe i poker. Potterne bliver store, hvilket er for meget for en række af spillerne og intet mindre end tre spillere forlader bordet i løbet af afsnittet.

Derudover spiller to af pokerens mastodonter en af de absolut mest spetakulære pots i pokerens historie, Phil Ivey og Tom "Durrr" Dwan clasher hvor det ender med at Phil Ivey tænker flere minutter over om at calle et +$260.000 bet på river med {a-Diamonds}{6-Diamonds} på et {k-Diamonds}{q-Spades}{10-Diamonds}{3-Spades}{6-Clubs} hvor Tom "Durrr" Dwan bluffer med {8-Spades}{9-Spades}.

Afsnit 1 kan ses her

Afsnit 2 kan ses her

Afsnit 3 kan ses her

Afsnit 4 kan ses her

More Stories

Relaterede spillere

Hvad mener du?