888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Isildur igen igang på high stakes bordene

Isildur igen igang på high stakes bordene 0001

Det svenske online fænomen "Isildur1" var igen idag i aktion på de dyre borde på Full Tilt poker. Svenskeren startede dårligt og var således på et tidspunkt nede med omkring $590.000 og nedturen fra hans sidste session imod Tom "Durrr" Dwan og Phil Galfond - som der læses om her - så ud til at fortsætte.

Den ukendte svensker formåede dog at vende skuden og kom istedet ud med et overskud på $450.000 for dagen. Isildur spillede primært Pot limit Omaha bordene med blinds på $200/$400 imod Di "Urindanger" Dang og Alexander "postflopaction" Kostrinsyn.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories