Isildur1 spiller med i Party Poker Big Game IV - Tony G. staker.

Isildur1

Den 11-13 April bliver Party Poker Big Game IV afholdt i London på Club Ambassadeurs. TV-showet som er et 48 timers langt cashgame kommer til at have prominte navne som Tony G., Luke 'FullFlush' Schwartz, Phil Laak og nu altså den anonyme svensker 'Isildur1' som deltagere på listen.

Den anonyme svensker deltager efter invitation fra Tony G. der i sidste uge skrev et åbent brev til svenskeren. Tony G. skrev bl.a. - Jeg betaler for dit fly, jeg betaler for dit ophold, og jeg vil stake dig til hele det 48 timer lange cash game.

Ifølge Tony G. skulle svenskeren her i formiddags have accepteret og spiller dermed med i Party Poker Big Game IV. Om det bliver afsløret i showet hvem 'Isildur1' er, er endnu uvist, Tony G. har lovet at hvis svenskeren ønsker det, vil hans anonymitet bleve beskyttet - sandsynligvis enten med en maske og/eller en dragt.

Hvis rygterne er sande er der lagt op til et eksplosivt cashgame hvor især Luke 'FullFlush' Schwartz og 'Isildur1' må kunne formodes at ende i nogle gevaldige kampe. Luke Schwartz udtalte tidligere på ugen at 'Isildur1' er Viktor Blom - et rygte der ikke er bekræftet nogen steder.

Læs denne historie her

Det er endvidere muligt at kvalificere sig til dette cashgame, PokerNews sender i samarbejde med PartyPoker to spillere til Party Poker Big Game IV, læs mere om hvordan man kommer til at spille imod Tony G., 'Isildur1', Luke Schwartz og de andre her

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories