McLean Karr vinder WPT Bay 101, Hellmuth nr. 6

PHil Hellmuth

Han startede dagen med næstflest chips, men måtte se sig slået ud som den første spiller. Phil Hellmuth's fjerde WPT finalebord blev heller ikke denne gang den succesoplevelse "The pokerbrat" havde håbet på.

Fra starten af dagen gik det kun en vej for the pokerbrat. Efter 2 timer og 45 minutters spil kaldte Phil Hellmuth sin stack, der på dette tidspunkt var bordets fjerdestørste med {q-Diamonds}{q-Spades}. Andy Seth der starede dagen som chipleader og på dette stadie også var chipleader havde skubbet indover Phil Hellmuth's 3-bet (reraise preflop) med {a-Clubs}{j-Clubs}

Phil Hellmuth lagde til at doble på et blankt board indtil river sendte Phil Hellmuth til tælling med {a-Hearts}. Hellmuth forlod slukøret turneringen og uden et af de sædvanlige vredesudbrud.

Andy Seth der altså blev Phil's overmand endte her til middagstid HU mod McLean Karr. HU'en sluttede da Andy Seth raiser til 210,000 chips. McLean Karr reraiser til 585,000, for derefter at se Seth gå all in. Karr kalder med {8-Clubs}{8-Diamonds} og er godt inde imod Andy Seth der har {4-Clubs}{4-Spades} og er altså domineret.

McLean dækker Seth og da boardet kommer {k-Spades}{10-Spades}{3-Diamonds}{a-Clubs}{a-Hearts} vinder McLean Karr altså World Poker Tour Bay 101 Shooting stars

Final table præmier:

1st: McLean Karr - $878,500
2nd: Andy "BKiCe" Seth - $521,200
3rd: Dan O'Brien - $292,800
4th: Hasan Habib - $234,300
5th: Matt Keikoan - $175,700
6th: Phil Hellmuth - $117,000

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories