Poker anerkendt som sport i Lituaien

Tony G.

Tony G. (billedet) og andre lituaere kan glæde sig over regeringens dom over poker - poker er en sportsgren, og altså på lige fod med fodbold, ishockey og andre sportsgrene.

Det er anden gang i historien en regering går ind og stempler poker som værende en sportsgren, sidste gang var da den russiske regering sidste år anderkendte poker som værende en sportsgren. En beslutning der senere blev trukket tilbage og var ved at koste EPT turneringen i Moskva.

Offentlig støtte til Lituans pokerforbund

Med legaliseringen og anderkendelsen af poker som værende en sportsgren bliver der i Lituaen nu åbnet for støtte til det nationale pokerforbund Lithuanian Sports Poker Federation (LSPF) som nu hører under Sportsministeriet.

Formanden for LSPF udtaler således ifølge pokernyhederne om legaliseringen:

- Det er et ekstremt vigtigt skridt for vores arbejde. Vi har modtaget mange lykønskninger fra vores kollegaer udenlands, og jeg er sikker på, at det nok skal give genlyd internationalt, udtaler Tapinas

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories