Røver nummer 2 fanget af Tysk politi

EPT røveren føres væk af tysk politi

Tidligere idag bragte vi her på PokerNews en artikel om, at tysk politi nu eftersøgte tre formodede medgerningsmænd til den 21-årige Vedat S. der meldte sig selv i mandags. Denne artikel kan læses her

Angav sig selv ved undergrundsbane

Den 20-årige Ahmad el-Awayti gik igår, onsdag, direkte op til nogle politifolk der var lokaliseret ved en undergrundsbane ved Rosenthaler Square og sagde: "Jeg tror i leder efter mig" og lod sig anholde uden yderligere dramatik.

Udover de nu to anholdte Ahmad el-Awayti og Vedat S. på hhv. 20 og 21 år leder politiet nu efter de sidste to hovedmistænkte, Jihad Chetwie på 19 år fra Tyskland og Mustafa Ucarkus på 20 år fra Tyrkiet.

Politirapporter indikeret at interpol muligvis er gået ind i efterforskningen af sagen da man formoder de sidste to mænd har forladt landet. Den ene mistænkte, Mustafa Ucarkus, regnes desuden for ekstrem farlig pga. sin tidligere baggrund som voldsforbryder.

Femte mand muligvis involveret

Tidligere på ugen angav den 21-årig Muhammed B. sig selv da han var efterlyst af politiet. På trods af at Muhammed B., der var mødt op sammen med sin advokat, under forhør kunne fremvise et alibi og ikke blev arresteret. Mener politiet nu, at kunne kæde ham sammen med de andre røvere - beviserne er dog ikke til en anholdelse, og derfor er han ikke blevet bragt ind igen.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories