Stor dansk turneringssøndag

  • Bjarke S. HansenBjarke S. Hansen
Stor dansk turneringssøndag 0001

Mens udbyttet i sidste uge mildt sagt var ringe for de danske spillere i en turneringssøndag har champagnepropperne sprunget i flere danske pokerspilleres hjem efter specielt to rigtig store sejre.

Gigant sejre på Full Tilt Poker og PokerStars

I den traditionsrige 'Sunday Warm up' der har for vane, at skyde turneringsprogrammet igang om søndagen endte det med dansk sejr. Spilleren TheConcept79 fra Frederiksberg vandt den 215$ dyre turnering på PokerStars og danskeren kunne notere sig en gevinst på hele $147.310.

En anden turnering en dansker tog ned var Full Tilt Pokers miniFTOPS event 22. Turneringen der var en 216$ event over to dage med anter på fra start vandt den danske spiller KnoK_U, en sejr der indbragte $121.647,50

Andre store danske resultater i sekundære placeringer

I en anden store turnering, Full Tilt Pokers Sunday Brawl, endte danske ColdNuts99 HU men måtte nøjes med andenpladsen. Dette indbragte den danske spiller $66.364.

På Ongame var danske Jeppe Bech-Sørensen aka Fisken tæt på at vinde ChampionChip. Den spansk bosiddende dansker måtte dog nøjes med en 3 plads til $21.827 i den $200 dyre turnering med den garanterede præmiepulje på $250.000.

More Stories

Hvad mener du?