888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Tysk politi tæt på opklaring af EPT røveri

  • Bjarke S. HansenBjarke S. Hansen
Tysk politi tæt på opklaring af EPT røveri 0001

I mandags valgte den kun 21-årige Vedat S. at melde sig selv til det tyske politi da han sammen med sin advokat mødte op på politigården og fortalte at han var den ene af de fire røvere.

Vedat S. der har tyrkisk baggrund blev varetægtsfængslet efter tilståelsen. Dog bragte hans tilståelse desuden yderligere hjælp til det tyske politi da Vedat S. har været meget behælpsom i håb om at kunne bruges som kronvidne og deraf få nedsat sin straf. Ydermere fandt politiet under ransagning af Vedats' hjem papir hvor navnene på de medskyldige fremgår.

Personerne der nu eftersøges er den 20-årige Mustafa Ucarkus, der er registreret som vaneforbryder i forbindelse med volds- og røveriepisoder. Den kun 19-årige Jihad Khaled Chetwie som flere gange været en tur forbi politigården i forbindelse med røverier. Og den 20-årige Ahmad El-Awayti som syv gange blevet registret som mistænkt i forbindelse med røverier og tyverier.

Politiet i forvejen tæt på at pågribe Vedat S.

Da Vedat S. i mandags valgte at gå til politiet med sin advokat i håb om strafnedsættelse havde han ingen ide om hvor tæt det tyske politi var på at pågribe ham. Udover at han havde efterladt fingeraftryk på stedet, som politiet kunne finde i deres kriminalregister, var 21-årige Vedats' øjne blevet filmet tydeligt at overvågningskameraet samt vidner havde set røverne flygte i en Mercedes registreret i Vedats' navn.

Hvad mener du?