Zigmunds sindsyge uge, for lidt søvn men masser af dollars

  • Bjarke S. HansenBjarke S. Hansen
Ilari 'Zigmund' Sahamies

Ilari 'Zigmund' Sahamies har i den grad været aktiv i denne ugen på Full Tilt Poker's dyreste borde. Finnen har på de seneste 7 dage hevet over $2 mio. hjem på den virtuelle filt.

Det er specielt Tom 'Durrr' Dwan og cardrunners instruktøren Cole 'CTS' South der har været giverne til den kompromiløse finne.

Ilari 'Zigmund' Sahamies skrev således forleden på sin blog: " Jeg har sovet i knap 10 timer i løbet af de sidste 100 timer hvilket gør jeg er en smule træt. Jeg har løbet som Usain Bolt og har været så ufatteligt heldig, så jeg bliver nødt til at være glad, og, det er jeg."

Den største donater til finnen, Tom 'Durrr' Dwan spillede HU i Pot Limit Omaha imod 'Zigmund' i en dyst over to dage med blinds på hele $500/$1000. Den første dag tabte Dwan omkring $900.000, mens tabet blev $441.000 i deres andet møde.

Dermed stopper Tom 'Durrr' Dwan's succesfyldte tilbagetog for en stund på Full Tilt Poker efter han tabte massivt i heads up mod den ukendte Isildur1 tilbage i starten af December 2009.

En anden spiller som 'Zigmund' spillede imod var Cardrunners instruktøren Cole 'CTS' South. Den amerikanske PLO ekspert der startede året på en heater med at vinde for mere end $3.5 mio. de første to måneder gennemgår lige pt. et massivt downswing, og har i Marts tabt $2.65 mio.

More Stories

Hvad mener du?