Casper Toft vinder endnu en søndagssejr

Casper Toft vinder endnu en søndagssejr 0001

Søndag efter søndag sætter flere danskere sig til rette foran skærmen og kører et program af de store søndagsturneringer der er rundt omkring på nettet.

Nogen med flere tømmermænd end andre, nogle bedre end andre, og, så er der dem der bare rammer ind i en stime og vinder en ordentlig portion penge på disse tours.

Til sidstnævnte kategori hører Casper Toft der er professionel pokerspiller. For bare 14 dage siden vandt Casper Toft $1 mio. grtd på ipoker netværket og altså den nette sum af $210.000. I nat var den så gal igen, Casper Toft nåede på ongame som den eneste dansker finaltable og da røgen havde lagt sig stod Toft navn øverst på listen over udbetalinger.

Nattens sejr indbringer Casper Toft 41.885. Derudover fik Toft en 16. plads på Everest Poker til $1.500 efter et regulært bad beat, Toft har AA på hånden og ender inde preflop imod 99, begge spillere rammer deres set, men, på river sejler en beskidt {9-Diamonds} ind og slår Toft ud, men, mon ikke Casper Toft alt i alt er tilfreds med nattens fortjeneste.

På de to store turneringssider PokerStars og Full Tilt Poker var det småt med danske resultater. På PokerStars blev det til en decideret fiasko med en 26. plads i Sunday Warm up som bedste danske resultat, mens Jens KläningFull Tilt Poker stod for en 9-16 plads i FTOPS event 8 der var en HU turnering. Denne placering gav Kläning $7680

På stort set alle andre netværk var det samme resultat, et decideret slagtehus af de danske spillere.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories