888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Cole South og Patrick Antonius i PLO HU duel

  • Bjarke S. HansenBjarke S. Hansen
Patrick Antonius

Cole South fortsatte de negative takter fra Marts måned, der endte med et samlet underskud på $2.6 mio (14,3 mio DKK). Den amerikanske PLO ekspert satte sig i nat HU imod finske Patrick AntoniusFull Tilt Poker's Omaha borde med blinds på $200/$400 og endte efter en relativ kort dyst nede med omkring $200.000.

Cole South er dog fortsat i overskud for året da han i årets to første måneder kunne fremvise et overskud på hele $3.6 mio. Anderledes ser det ud for den finske highstakes spiller som på trods af gårsdagens gevinst fortsat kan notere et underskud omkring $3 mio. på trods af gårsdagens gevinst imod Cole South.

Relaterede spillere

Hvad mener du?