Dag 1b ved PokerStars EPT Grand Final spillet

Allan Bække

Dag 1a ved PokerStars EPT Grand Final i Monto Carlo bød på meget få danskere til start. Det var således kun Everest Poker proen Thomas Frøslev og Frederik Brink Jensen som repræsenterede de danske faner på førstedagen i EPTen. Desværre blev det for begge en kort fornøjelse og ingen af de to spillere gik videre til dag 2.

Idag var det så det tunge skyts, set med danske øjne der blev kørt i stilling til at spille i den €10.000 dyre turnering der afslutter EPT sæson 6. Spillere som Gus Hansen, Peter Eastgate, Jesper 'Kipster' Hougaard, Lars Bønding, Sander Lylloff, Rasmus Vogt, og selvfølgelig EPT Snowfest vinder og bedste dansker i EPT San Remo med sin 12. plads, Allan 'Sifosis' Bække.

De to danske superstjerner, Gus Hansen og Peter Eastgate måtte dog begge gå samme vej som Frederik Brink Jensen og Thomas Frøslev. Dog klarede 6 danske spillere sig videre til dag 2 ved PokerStars EPT Grand Final i Monte Carlo.

De danske spillere og deres placering er:

20. Omar Baioumi 134.400
127. Sander Lylloff 73.800
145. Martin Vallø 69.600
214. Allan Bække 54.900
216. Jesper Hougaard 54.200
351. Lars Bønding 23.900

Der er samlet 414 spillere som skal i ilden imorgen ved dag 1b. Turneringen kan selvfølgelig følges her på PokerNews

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories