David Williams vinder WPT final i Las Vegas

David Williams

Natten til søndag blev der i Las Vegas spillet til hvem der skulle have den prestigefyldte titel som WPT World Championsship 2010 vinder i den $25.000 dyre buy in serie.

John O' Shea der havde kvallet til turneringen var den første til at forlade turneringen. Som shortstack tog han et stand i smallblind med {6-Diamonds}{3-Spades} imod big blind. Billy Baxter der sad i big blind havde dog {a-Spades}{10-Diamonds} og slog John O' Shea ud da ingen af spillerne ramte på floppet.

Dermed var O' Shea ude, en præstation der gav ham omkring $200.000.

Den næste til at forlade bordet var netop Baxter der røg ind imod David Williams med {a-Spades}{j-Spades} mod {k-Hearts}{10-Hearts}. Williams udfloppede Baxter og så var de startende 6 spillere nede på 4.

De fire spillere tilbage var David Benyamnine, Shawn Buchanan, Eric Baldwin og David Williams. Dette var også rækkefølgen de røg ud i, først David Benyamine der kommer ind som svag underdog med {q-Hearts}{j-Hearts} mod {a-Hearts}{5-Spades} preflop imod Shawn Buchanan.

Buchanan blev slået ud på en tredjeplads af David Williams på et regulært bad beat, da Shawn Buchanan's damer ikke kunne holde hjem preflop imod to niere.

Dermed endte Williams og Baldwin heads up, og, klassisk for turneringens finalebord endte de to inde i endnu et preflop race. De to spillere havde hhv. {a-Hearts}{5-Hearts} til Baxter og {2-Diamonds}{2-Clubs} til Williams.

Baxter rammer sit {a-Diamonds} på floppet, men, en magisk {2-Hearts} på turn lukker og slukker Baxter's håb, som var shortstack fra starten af Heads up matchen

Placeringerne:

1. David Williams $1.530.537
2. Eric Baldwin $1.034.715
3. Shawn Buchanan $587.906
4. David Benyamine $329.228
5. Billy Baxter $246.921
6. John O'Shea $199.888

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories