Durrr renser Zigmund i High stakes duel

Tom 'Durrr' Dwan

Tom 'Durrr' Dwan har tidligere på Full Tilt Poker spillet nogle heftige dyster imod Ilari 'Ziigmund' Sahamies. Idag fortsatte de to spillere så med endnu en dyst på Full Tilt Poker's Pot Limit Omaha borde med blinds på hele $500 og $1000.

Tom Dwan endte med intet mindre end en gevinst på snart $1.500.000 over under 600 hænder.

Kombetanterne der er kendt og berygtet for deres vilde high stakes spil på disse stakes "nøjes" ikke bare med startblinds på $500/$1000. De to spillere aftale inden spillet gik igang, hvilket de har gjort tidligere, at spille med pot og re-pot preflop, dermed var blinds reelt set $3000/$9000 inden hver hånd.

Med de astronomiske blinds endte sessionen på et plus til Tom 'Durrr' Dwan på over $1.500.000 og altså en gevinst på 8.5 mio DKK til amerikaneren.

More Stories

Other Stories