Ingen danskere videre fra dag 1a ved EPT Grand Final i Monte Carlo

Phil Ivey

Dag 1a ved PokerStars EPT Monte Carlo blev søndag spillet. Der var bare to danskere til start. Everest Poker pro Thomas Frøslev og Aussie Millions 2010 runner op, Frederik Brink Jensen.

Desværre var den skarpe duo ikke i stand til at gå videre. Frederik Brink fik en dårlig start med tre store tabte pots mens Thomas Frøslev måtte se sig slået ud på et bad beat på river med sine tre ens imod modstanderens open ended straight draw som rammer.

Men selvom de to danske spillere helt sikkert er skuffet er der i PokerStars EPT Grand Final tale om et uhyggeligt stærkt felt, hvilket også kan ses på listen over spillere der er ude. Spillere som Phil Ivey, Barry Greenstein, Phil Laak, Gavin Griffin og Patrick Antonius måtte også forlade turneringen, €10.000 fattigere.

Der var på dag 1 351 spillere til start. Ud af de startende spillere gik 180 videre til dag 2. Senere idag spilles dag 1b ved PokerStars EPT Grand Final i Monte Carlo og danskerne kan følges her på PokerNews.

De danske spillere der stiller til start på dag 1b er bl.a. Allan 'Sifosis' Bække som gik langt i PokerStars EPT San Remo og vandt EPT Snowfest i Østrig. Samt spillere som Peter Eastgate, Gus Hansen og Jesper 'Kipster' Hougaard

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories