'Isildur1' alligevel ikke med i London

  • Bjarke S. HansenBjarke S. Hansen
Tony G.

På trods af et tilbud om at den svenske high stakes spiller 'Isildur1' kunne få fly, ophold og indskud betalt til Party Poker Big Game IV af Tony G. valgte svenskeren igår at melde afbud til det det 48 timers lange cashgame der netop nu er igang.

Grunden til afbuddet er sandsynligvis at svenskeren var bange for at få afsløret sin identitet. Spillerne havde ihvertfald aftalt, at når først svenskeren var kommet til London ville man sætte blinds op for at "de ikke var for små"

I første omgang havde svenskeren sagt ja til invitationen, og dermed var mange pokerentusiasters øjne rettet imod London var Party Poker Big Game IV netop er igang.

Læs Tony G.'s blog indlæg her

More Stories

Relaterede spillere

Hvad mener du?