Nyeste afsnit af High Stakes Poker ude nu

Tom 'Durrr' Dwan

I det nyeste afsnit af High Stakes Poker, afsnit 10 i sæson 6, udspiller der sig flere interne dueller på bordet. Tom 'Durrr' Dwan virker lidt ved siden af sit normale spektakulære spil og undlader flere gange at skyde sit velkendte riverbluff på boards hvor modstanderen er svag.

Dette kan selvfølgelig også hænge sammen med, at Tom Dwan føler, at modstanderne har set hans tendenser for meget på det sidste og derfor adjusterer lidt. Netop 'Durrr' ender i direkte clinch med Daniel Negreanu som efter at have været marionetdukke for Tom Dwan de første episoder nu virkelig giver 'Durrr' modstand.

Der er heller ikke nogen nationalfølelse mellem David Benyamine og Bertrand 'ElkY' Grosspellier, de to franskmænd har også flere drabelige dueller.

Udover Phil Ivey forlader showet og bliver erstattet af en anden Phil, Phil 'OMGClayAiken' Galfond, byder denne uges afsnit også på at old papa ryger all in preflop imod Mike Matusow da der er blevet triple straddlet preflop.

Se High Stakes Poker sæson 6, episode 10, 1/4 her

Se High Stakes Poker sæson 6, episode 10, 2/4 her

Se High Stakes Poker sæson 6, episode 10, 3/4 her

Se High Stakes Poker sæson 6, episode 10, 4/4 her

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories