Nyt afsnit af High Stakes Poker ude nu

  • Bjarke S. HansenBjarke S. Hansen
Phil Ivey

Med et line up besåtende af spillere som David Benyamine, Doyle Brunson, Tom 'durrrr' Dwan, Mike 'The Mouth' Matusow, Eli Elezra, Bertrand 'ElkY' Grospellier, Phil Ivey og Daniel Negreanu skulle man mene der ville være smæk for skillingen i det nye afsnit af High Stakes Poker. Desværre har spillerne lige lovlig meget respekt for hinanden og taktikken der bliver praktiseret er den såkaldte smallball teori.

I forhold til sidste episode har Patrik Antonius, Andrew Robl og Lex Veldhuis forladt showet mens David Benyamine, Doyle Brunson, Mike 'The Mouth' Matusow og Bertrand 'ElkY' Grospellier er kommet med i stedet for.

Der er dog også en del lir undervejs, undervejs bliver Mike 'The Mouth' Matusow tilbudt $15.000 for at holde sin mund resten af showet.

Episode 1/4

Episode 2/4

Episode 3/4

Episode 4/4

More Stories

Relaterede spillere

Hvad mener du?