Phil Ivey og Howard Lederer i $5.000.000 væddemål

Howard Lederer

Under sidste års WSOP var Phil Ivey på final table i main event, men, udover den ekstravagante store præmie der i forvejen var hvis han gik hele vejen var der også adskillige millioner dollars fra bl.a. Tom 'Durrr' Dwan hvis Ivey skulle gå hen og vinde turneringen.

Nu har Phil Ivey og Howard Lederer sat et lignende væddemål op, der er med sikkerhed en af de to som skal af med hele $5.000.000 til modparten. Howard Lederer, direktør for Full Tilt Poker, skal af med den sindssyge sum til Phil Ivey hvis Ivey i løbet af denne WSOP serie og næste års formår at vinde to WSOP armbånd.

Tilsvarende skal Ivey af med $5.000.000 hvis dette skulle lykkedes.

Phil Ivey har i forvejen 7 WSOP armbånd.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories