$16.000 WSOP drømmepakke fra PartyPoker

$16.000 WSOP drømmepakke fra PartyPoker 0001

Hvis du søger efter en måde at komme med til World Series of Poker 2010*, giver PokerNews og PartyPoker dig nu chancen. Den store $16.000 WSOP drømmepakke kampagne kører allerede.

Du har indtil den 31 Maj til at kvalificere dig til WSOP freeroll den 10 Juni på PartyPoker! Førstepræmien er en $10k WSOP buy in, $1.500 til hotel og opholdsudgifter samt $2.000 kontant! Der vil også være $2.000 ekstra i præmiepuljen som bliver udbetalt efter PartyPokers præmieudbetalingsstruktur.

Vejen går gennem Maj 2010 Point Race. Hvor top 100 PokerNews registrede PartyPoker kontoer vil få et sæde i WSOP drømmepakke finalen! Du kan følge stillingen live på live leader board.

Du vil ikke glippe denne chance! PartyPoker giver derudover spillere som opretter sig gennem PokerNews $25 gratis uden indskud påkrævet Og der er derudover også en mulighed for at få $25 på bonuskontoen (kræver 200 PartyPoker Points for at frispille). Der er ikke nogen bedre måde at komme til Las Vegas på en gennem PokerNews og PartyPoker.

Opret en PartyPoker konto idag og vind dit sæde til WSOP 2010*!

*"World Series of Poker" og "WSOP" en del af Harrah’s License Company, LLC (”Harrah’s”). Harrah’s sponsorerer ikke og er ikke på nogen måde associeret med kampagnen, PokerNews eller PokerNews's kampagner, produkter eller turneringer.

Hvad mener du?

More Stories