$25 gratis på PartyPoker - Indskud ikke nødvendigt

$25 gratis på PartyPoker - Indskud ikke nødvendigt 0001

Der er ikke noget bedre tidspunkt at oprette en PartyPoker konto end nu! PokerNews' eksklusive $25 gratis kampagne kører nu gennem PokerNews og du vil
få $25 helt og aldeles gratis! Det er ikke nødvendigt med et indskud!

Det er rigtigt! Og det eneste du skal gøre for at få de gratis penge er at downloade PartyPoker, og registrer dig, brug bonuskoden PN50FREE og det er det. Der vil komme $25 direkte ind på din konto. Men det er ikke bare det. Du har muligheden for at optjene yderligere $25 gennem din bonus konto også! Det eneste du skal gøre er at optjene 200 PartyPoker Points og du vil få yderligere $25.

du vil ikke finde dette tilbud andre steder. Det er eksklusivt for spillere som registrer sig gennem PokerNews. Hvis du opretter dig til en PartyPoker konto gennem PokerNews giver dig også adgang til alle andre PartyPoker kampagner som PokerNews tilyder fra nu af og frem.

Opret dig nu og drag fordel af vores $25 gratis kampagne og grib chancen for at vinde et sæde til WSOP 2010 main event med PokerNews $16,000 World Series of Poker Race på PartyPoker!

*Spillere skal udfyde den fulde ansøgelsesformular og afvente bekræftelse fra PokerNews. De første $25 vil blive overført til spillerens PartyPoker konto og der vil stå $25 på spillerens bonuskonto. De $25 på bonuskontoen vil blive frigjort når spilleren har optjent 200 PartyPoker point, hvilket skal gøres indenfor 45 dage. Vi anbefaler kraftigt at læse den fulde regler og betingelser her.

Få minut til minut nyheder ved at blive vores ven påFacebook og følg os på Twitter.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories