$500 Cash Freeroll Serie kører nu på Carbon Poker

$500 Cash Freeroll Serie kører nu på Carbon Poker 0001

Freeroll serien med pengepræmier for $500 kører netop nu på Carbon Poker. Denne eksklusive freeroll med $500 ekstra i præmiepuljen er for spillere som har oprettet sig gennem PokerNews.

For at kvalificere skal du downloade Carbon Poker gennem PokerNews og oprette en konto.Derefter lave minimumsindskuddet og optjene mindst 50 VIP points. Og det er det! Du kan kvalificere dig op til et minut inden turneringen starter! Denne freeroll er ikke kun for nye spillere, spillere der har en konto gennem PokerNews er også velkomne til at spille med.

Den næste freeroll er den 26 Maj kl 19:45 EST
. Denne turnering kan blive fundet under Carbon Poker lobbyen under fanerne 'Tournaments' og 'Private'. Hvis du ikke kan klare det at komme med i denne, check vores freerolls side for det resterende program der kører helt frem til gennem Juli!

Har du ikke en Carbon Poker konto? Opret dig til en idag og drag fordel af vores freerolls og en 200% første indskuds bonus på op til $1.000!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories