WSOP 2018

Ekslusive $30.000 WSOP kampagne på Full Tilt For PokerNews brugere

Ekslusive $30.000 WSOP kampagne på Full Tilt For PokerNews brugere 0001

Begyndende idag, 3 Maj, Full Tilt spillere der har oprettet sig gennem PokerNews får en spændende mulighed for at vinde et sæde til 2010 World Series of Poker!* Der er ikke bare en, men hele too WSOP pakker som bliver givet væk, den ene den 5 Juni og den anden den 6 Juni .

Hvordan du kvalificerer dig

  • Registrer en Full Tilt Poker konto gennem PokerNews og lav et indskud. Eksisterende PokerNews spillere kan også deltage i disse freerolls.
  • Alt du skal gøre er at optjene 500 Full Tilt Poker points mellem den3 Maj og den 4 Juni og så deltager du i begge freerolls.

Hvornår er det?

Din første chance for at vinde en drømmepakke til WSOP er 5 Juni kl. 15:25 EST (21:25 dansk tid). Hvis du ikke kan nå den kan du deltage i freerollen den 6 Juni kl 15:25 EST (21:25 dansk tid). Du bliver ikke automatisk registreret af at optjene point. Du skal klikke på registreringslinket som er i freeroll poker lobbyen.

Præmierne

Hvis du klarer dig helt op i toppen i en af freerollsene vil du få en $12.000 WSOP pakke. Det inkluderer $10.000 buy in og $2.000 til hotel og rejse omkostninger. Derudover vil der være $3.000 til præmiepuljen, som bliver fordelt til de øvrige deltagere efter Full Tilt Poker præmiestruktur.

Pakken kan ikke bliver solgt eller givet videre til en anden spiller og det er ikke muligt at opnå en kontant kompensation. Pakken vil istedet blive overdraget til næste deltager på listen og vinderen får ingen kompensation. Læs mere på vores turnerings for yderligere detaljer

Du vil ikke misse den spændende mulighed! Opret dig nu idag til en Full Tilt Poker konto og brug Bonus kode "PKRNEWS" og drag fordel af vores fantastiske indskudsbonus og vind et sæde til WSOP 2010!

*"World Series of Poker" og "WSOP" en del af Harrah’s License Company, LLC (”Harrah’s”). Harrah’s sponsorerer ikke og er ikke på nogen måde associeret med kampagnen, PokerNews eller PokerNews's kampagner, produkter eller turneringer.

Hvad mener du?

More Stories