Få $25 gratis på PartyPoker - Indskud ikke nødvendigt!

Få $25 gratis på PartyPoker - Indskud ikke nødvendigt! 0001

Hvis du ikke har en PartyPoker endnu, så er der ikke noget bedre tidspunkt end af få det nu. Hvorfor? PokerNews' eksklusive $25 gratis kampagne kører nu. Opret en PartyPoker konto gennem PokerNews og få $25 helt gratis!! Det er ikke nødvendigt at indsætte penge!

Det eneste du behøver at gøre er at downloade PartyPoker, registrere, og bruge bonuskoden PN50FREE og det er det. $25 direkte ind på din konto. Og ikke bare det, du får muligheden for at tjene $25 ekstra gennem bonuskontoen! Det eneste du skal gøre er at optjene 200 PartyPoker Points og du vil få $25 ekstra.

Dette tilbud er eksklusivt til medlemmer af PokerNews og du vil ikke finde det lignende andre steder. Hvis du opretter dig til en PartyPoker konto gennem PokerNews giver det adgang til kampagner PartyPoker og PokerNews tilbyder fra idag og frem

Opret dig nu og drag fordel af vores $25 gratis kampagne samt ha muligheden for at vinde et sæde til WSOP 2010 gennem PokerNews $16,000 World Series of Poker Race på PartyPoker!

*Spillere skal gennemføre den fulde oprettelsesproces og afvente bekræftelse fra PokerNews. De første $25 vil blive overført til spillerens PartyPoker konto. Spillerens bonus konto vil blive krediteret yderligere $25 som kun vil blive udbetalt når der er optjent 200 PartyPoker Points. Disse skal være optjent indenfor 45 dage. Vi anbefaler kraftigt at læse regler og betingelser her.

Få minut til minut opdateringer ved at blive vores ven på Facebook og følg os på Twitter.

Hvad mener du?

More Stories