Full Tilt Poker signer Annette Obrestad

Annette 'Annette_15' Obrestad

Den Norske poker jente Annette 'Annette_15' Obrestad er det nyeste medlem på holdet af spillere for team Full Tilt Poker. Annette Obrestad startede i en alder af 15 med at spille poker, deraf hendes online nick, og fik hurtigt skabt sig et navn online.

Dog skulle Annette "helt" frem til dagen inden sin 19 årige fødselsdag inden hun fik sit internationale gennembrud på livepoker fronten. Her spillede Annette WSOPE 2007 main event i London, en turnering hun vandt, og fik dermed €1 mio samt æren.

Efterfølgende har Annette desuden efterfølgende fået en andenplads ved EPT Dublin 2007, bare to uger efter, en sejr i en PLO side event ved Aussie Millions og en 7. plads ved selve main event ved Aussie Millions.

Annette udtaler i forbindelse med samarbejdet til PokerIcons at: "Jeg er utrolig lykkelig over at få muligheden for at være på Full Tilt Poker holder. Jeg har altid haft det som mit favorit pokerroom og nu kommer jeg til at spille der endnu mere. Jeg er derudover utrolig beæret over at skulle spille med så mange andre stærke pokerproer, og jeg vil gøre mit til, atFull Tilt Poker's proer vil blive ved med at dominere."

Annette Obrestad
har vundet mere end $3 mio. i live turneringer og over $2 mio. online

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories