Mike 'The Mouth' Matusow i kvindeligt WSOP væddemål

Mike 'The Mouth' Matusow

Om Mike Matusow har et inderligt ønske om at der under WSOP ikke kommer 3 kvindelige sejre eller om Mike bare har så står en tiltro til sig selv, at han håber han kan pace kvinderne frem skal vi her på PokerNews være usagt.

Faktum er dog, at Mike 'The Mouth' Matusow efter en debat med WSOP vice president Ty Stuart i et TV show har udtalt, at sågår kvinderne vinder tre WSOP armbånd eller mere i år vil Mike Matusow streake ned af The Strip i Las Vegas med et kamerahold bagefter sig.

Debatten udsprang sig af, at kvinderne indtil videre har gjort det forrygende i år 2010, Annie Duke NBC Heads-Up Championships, Vanessa Selbst NAPT Mohegan Sun, og Liv Boeree tog en sejr i PokerStars EPT San Remo.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories