Patrick Antonius i vildt comeback

Patrick Antonius i vildt comeback 0001

Da April måned startede var Patrick Antonius's tal for hgih stakes poker spil på Full Tilt Poker blodrøde. Finnen kunne notere et tab på intet mindre en $3.000.000 for året, dette er der dog lavet godt og grundigt om på nu.

Patrick Antonius første tre måneder på Full Tilt Poker måtte betegnes som intet mindre end katastrofale. For Januar og Februar var finnen nede med omkring $2.000.000 - en trende der fortsatte i Marts med endnu en million. Altså en winrate der ville give finnen en årlig hyre på $12.000.000 - med negativ fortegn forståes.

Dette lavede Antonius dog grundigt om på i April. Da måneden var færdig havde Antonius reduceret tabet fra $3.000.000 til ca. $500.000.

Antonius har fortsat sin hærgen i Maj måned, og, kan for første gang i år skrive grønne tal på bundlinien over sit high stakes spil på Full Tilt Poker

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories